video

Govor Roberta De Nira o kojem svi pričaju: "On je svinja, idiot i nacionalna katastrofa"

Robert
08.10.2016.
u 18:15

Svoje mišljenje o kandidatima za predsjednika SAD-a odlučio je otkriti i Robert De Niro, a u svom govoru o Donaldu Trumpu legendarni glumac nije birao riječi. Glupan, svinja, nacionalna katastrofa samo su neke od riječi koje je upotrijebio kad je počeo govoriti o milijunašu s predsjedničkim ambicijama, prenosi Index.hr

"On je očito glup, on je svinja, prevarant koji ne zna što govori, nije ga briga, misli da vlada državom, ne plaća poreze. Colin Powell je najbolje rekao, on je on je nacionalna katastrofa i sramota za ovu zemlju", rekao je De Niro i nastavio:

"Strašno sam ljut što je ova zemlja došla do točke u kojoj je ta budala tu gdje je".

"Govori da bi udario ljude u lice, e pa... I ja bih njega udario u lice. Je li ovo netko koga želimo za predsjednika? Ne bih rekao. Ono o čemu ja brinem jest smjer u kojem ide ova zemlja, a bojim se da bismo s nekim kao što je s Trump mogla otići u krivom smjeru. Ako vam je stalo do vaše budućnosti, glasajte za budućnost koju želite", rekao je. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?