Novi detalji

Galijašević uhićen zbog mita od 10.000 KM nakon što je preuzeo označene novčanice

galijasevic
15.06.2016.
u 15:19

"Galijašević, njegova supruga i suradnici uhićeni su u okviru posebnih istražnih radnji simuliranjem predaje novca, odnosno u trenutku nakon preuzimanja označenih novčanica", kazao je Tulić

Gradonačelnik Bihaća Emdžad Galijašević uhićen je jutros u akciji Federalne uprave policije u Bihaću i to zbog primanja mita u iznosu od 10.000 KM. To je za Klix.ba potvrdio Adnan Tulić, glasnogovornik Tužiteljstva Unsko-sanske županije.

Osim Galijaševića uhićena je i njegova supruga Adelaida, njegov savjetnik Smail Toromanović te službenik za komunalne djelatnosti općine Bihać Jasmin Stambolija.

"Galijašević, njegova supruga i suradnici uhićeni su u okviru posebnih istražnih radnji simuliranjem predaje novca, odnosno u trenutku nakon preuzimanja označenih novčanica", kazao je Tulić. 

Gradonačelnik Bihaća primao je mito od vlasnika jedne građevinske kompanije.

Emdžad Galijašević bio je kandidat SDA za gradonačelnika Bihaća na predstojećim izborima i glavni favorit za tu funkciju. Prije desetak dana dobio je priznanje za najgradonačelnika u BiH za 2016. godinu koje je dodijelio Europski pokret u BiH.

Galijašević je za načelnika Bihaća izabran na lokalnim izborima 2012. godine. 

Uhićenje gradonačelnika Bihaća, njegove supruge i suradnika nije povezano s akcijom "Čarli" koju je provela SIPA po nalogu Tužiteljstva BiH.

Nakon kriminalističke obrade u FUP-u uhapšene osobe bit će predate na daljnje postupanje Tužiteljstvu USŽ.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?