18. rujna

Federalno ministarstvo obrta potpisuje ugovore o dodjeli poticajnih sredstava

novac
16.09.2019.
u 17:32

Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta 18. rujna u zgradi federalnih institucija u Mostaru od 10 do 16 sati organizira potpisivanje ugovora o dodjeli poticajnih grant sredstava u 2019. godini.

Ugovore će potpisati predstavnici Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta i korisnici kojima su odobrena poticajna grant sredstva kroz osam projekata: poticaj inovatorima – pojedincima, poticaj udruženjima, komorama i obrazovnim institucijama, unaprjeđenje institucijske poduzetničke infrastructure, tehničko usklađivanje (uvođenje ISO i HACCP standarda i osiguranje CE znaka), poticaji opstanku starih i tradicionalnih zanata, poticaji razvoju vezanih i posebnih obrta, poticaj novoosnovanim subjektima MSP-a, jačanje konkurentnosti MSP.

U 11 sati planirana je konferencija za novinare na kojoj će federalni ministar razvoja, poduzetništva i obrta Amir Zukić predstaviti poticajna grant sredstva u 2019. godini, njihove efekte i očekivane rezultate, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?