Razlog manje za brigu

Evo što od osnovnih namirnica u skorije vrijeme neće poskupjeti

17.01.2022.
u 11:12

Prije više od dva mjeseca svi proizvodi sarajevske prehrambene kompanije Klas poskupjeli su izuzev tri vrste kruha, polubijelog, narodnog i penzionerskog. 

 

U međuvremenu cijene sirovina, prije svega pšenice, divljaju na svjetskoj razini. Među građanima su se pojavile špekulacije da će doći do novog poskupljenja kruha, brašna, peciva i ostalih proizvoda Klasa, te da će ovaj put veće cijene dobiti i spomenute tri vrste kruha čiji su kupci prije svih ljudi iz najosjetljivijih socijalnih kategorija.

Na svu sreću, iz Klasa imaju dobre vijesti za građane Bosne i Hercegovine, doslovno iz dana u dana susreću s poskupljenjima osnovnih namirnica.

- U skorije vrijeme nema razloga za brigu u vezi s porastom cijena. Podsjećamo da cijene osnovnih vrsta Klas kruha, polubijeli, narodni i penzioner nisu povećane. Bez obzira na veliki rast cijene pšenice, cijene ovih kruhova smo zadržali na istoj razini i planiramo da tako i ostane - priopćili su Faktoru u Klasu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?