Sjećate li se Malog Herkula:

Evo kako danas izgleda i što radi 'najjači dječak na svijetu'

Hulk
18.10.2016.
u 09:45

Postao je poznat kad je s osam godina proglašen najjačim dječakom na svijetu zbog čega je dobio i nadimak "Mali Herkul", a gdje je i što radi 16 godina kasnije? 

Richard Sandrak od malih nogu svakodnevno je vježbao i dizao utege, a danas vodi ponešto drugačiji život. Trenutno radi kao kaskader u Universal Studios u Hollywoodu, a ponekad se čak i po pet puta dnevno nađe u plamenu.

Sa šest godina mogao je dići 82 kilograma u benču, a s osam godina dizao je 95 kilograma. Tada je dobio nadimak "Mali Herkul", a s ponosom je nosio titulu najjačeg dječaka na svijetu. Treniravši s ocem, znao bi napraviti i po 600 sklekova i trbušnjaka i 300 čučnjeva.
 


Svoj holivudski debi doživio je 2009. godine u filmu "Mali Herkul", u kojem je bio glavni lik. Nakon što je njegova majka napustila njegovog oca Pavela, koji ju je fizički zlostavljao, Richard se pojavio u dokumentarcu "Najjači dječak na svijetu", u kojem su stručnjaci zaključili da dječak zasigurno uzima testosteron jer bez njega ne bi mogao imati takve mišiće, no njegova majka to je negirala. Otac je zbog obiteljskog nasilja završio u zatvoru, a Richard je prekinuo sve veze s njim.

U prvom intervjuu nakon gotovo desetgodišnjeg izbivanja u javnosti, otkrio je kako jednog dana želi raditi kao inženjer u NASI, prenosi Index.hr. Tek su mu 24, pa tko zna, ako se posveti jednako kao nekad mišićima, možda i stigne...
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?