NEIZVJESTAN OSTANAK

Džeko: Roma je teška sredina i nije mogla izabrati boljeg trenera od Mourinha

16.05.2021.
u 15:39

Nogometaši Rome svladali su u velikom rimskom derbiju ekipu Lazija rezultatom 2:0, a bitnu ulogu odigrao je i Edin Džeko koji je asistirao za vodeći gol, koji je nakon susreta govorio i o novom treneru Vučice Joseu Mourinhu.

Iako je njegova budućnost neizvjesna i mediji u Italiji špekulišu da bi mogao napustiti Romu, Dijamant smatra da je dolazak Mourinha najbolji mogući potez kluba.

"Već je donio puno entuzijazma. Roma je teška sredina i nije mogla izabrati boljeg trenera od Mouurinha", kazao je Džeko za DAZN, prokomentarisavši i svoju status u klubu.

"Tiujekom meča nisam razmišljao o budućnosti, već samo o pobjedi. Mislim samo na sadašnjost", kazao je bh. reprezentativac.

Proteklih tjedana u talijanskim medijama dosta se pisalo da bi se Roma rado riješila Džeke koji ima visoku plaću od sedam milijuna eura, a ugovor mu ističe 2022. godine.

Kako piše Gazzetta dello sport, Roma bi kapitena Zmajeva mogla pustiti i besplatno, sve u clju da smanji izdatke za njegovu bruto plaću, ali generalni direktor Tiago Pinto ne namjerava tražiti klubove po Europi koji bi angažirali Džeku.

Ili, drugim riječima, Džeko će otići ako i samo ako, sam nađe klub i donese ponudu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?