dva učenika pozitivna

Dva razreda srednjih škola u Brčkom u samoizolaciji zbog koronavirusa

14.09.2020.
u 17:10

Sumirajući tijek nastave u prvih sedam dana školske godine, šef Odjela za obrazovanje Vlade Brčko distrikta BiH Senad Osmanović kazao je kako su prema službenim informacijama dva učenika srednjih škola pozitivna na koronavirus zbog čega su njihove školske kolege u samoizolaciji.

"Učenik Tehničke škole u utorak je osjetio slabost i nije dolazio u školu, a u četvrtak je potvrđeno da je pozitivan na covid-19, i taj odjel je po tom saznanju u izolaciji i neće pohađati nastavu deset dana. Povratak tog odjela u školu očekujemo u četvrtak ovog tjedna jer se deset dana izolacije računa od dana kontakta. Učenica iz Ekonomske škole također je pozitivna na koronavirus te je i taj odjel od danas u izolaciji", kazao je Osmanović.

Naveo je kako se vode aktivnosti da se za odjele koji ne pohađaju nastavu pokuša organizirati online nastava po utvrđenom rasporedu sati, priopćeno je iz Vlade Brčko distrikta BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?