slavni pjevač

Drama u domu Zdravka Čolića: Iz sefa mu nestalo 20.000 €, šok je uslijedio kada je policija otkrila počinitelja

20.06.2022.
u 08:55

Da je i Čolina nasljednica, kao i ostali tinejdžeri, prolazila kroz razne faze i pravila ludorije, dokazuje i neprijatna situacija koju je priredila obitelji.

Kćerka Zdravka Čolića Una Čolić krišom je iz tatinog sefa uzela oko 20.000 eura, i to da bi svom dečku kupila automobil. Kad je pjevač vidio da mu nedostaje pozamašna svota novca, pozvao je policiju, pa je uplašena djevojka sve priznala i vratila pare, saznaje Kurir. Ova drama u kući slavnog pjevača odigrala se prije nekoliko mjeseci.

Sreća u nesreći

Da je i Čolina nasljednica, kao i ostali tinejdžeri, prolazila kroz razne faze i pravila ludorije, dokazuje i neprijatna situacija koju je priredila obitelji. Naime, Una je do ušiju zaljubljena u svog dečka, pa je željela iznenaditi ga i više nego vrijednim poklonom.

Zbog toga je prije nekoliko mjeseci uzela pozamašnu svotu novca iz tatinog sefa, kaže izvor Kurira, a sve kako bi svom izabraniku kupila novi automobil. Čim je uzela novac, otišli su u salon automobila, gdje su razgledali modele. Srećom, onaj koji se njima svidio nije bio na stanju, pa su im prodavači, koji su bili sumnjičavi odakle tako mladim ljudima novac za novi automobil, rekli da moraju pričekati.

U međuvremenu je Čola primjetio da mu nedostaje dosta novca iz sefa, zbog čega je pozvao policiju, koja je ubrzo i stigla u njihovu obiteljsku kuću. Supruga Aleksandra je o tome obavijestila i kćerke, koje nisu bile kod kuće, i rekla im da imaju problem i da su pokradeni, te da su službena lica tu.

Pokajala se

Kad je to Una čula, zbunila se i odmah došla u obiteljsku vilu, gdje je sve priznala. Kako kaže sugovornik Kurira, djevojka se rasplakala i otkrila da je ona krišom uzela novac, a potom i otkrila zašto. Ispričavala se roditeljima što im je priredila ovako neprijatnu situaciju i što su morali zvati policiju, pa je vratila novac, približno oko 20.000 eura.

I Čola i njegova supruga su bili iznenađeni njenim priznanjem, posebno jer nikad nije bila problematična. Ipak, nisu se naljutili na nju, već su joj rekli da nije u redu što je to uradila, te da uvijek treba da bude iskrena s njima. Pokušali smo stupiti u kontakt s Čolom, ali ga do zaključenja broja nismo dobili, piše Kurir.

I tata imao peh s parama

I Zdravko Čolić je sredinom osamdesetih godina imao peh s parama. Živio je u Zagrebu i ulagao novac u oblasti telefonije.

- Šira javnost je saznala da se bavim malim obrtom tek kad sam uhićen u Ohridu zato što sam kreditna sredstva pretvarao u devize. Devize je tada bilo jeftinije kupiti u Makedoniji nego u Beogradu i Zagrebu - ispričao je pjevač ranije i dodao:

- Bilo je vrlo neprijatno. Ljudi su kupovali devize u tim albanskim selima. Pratili su me sve vrijeme, jer što ja radim tu u veljači kad nema ni koncerata ni turista. A ja natovaren u grombi kaputu, kao u pjesmi Bijelog dugmeta, i oni me sačekaju i uzimaju mi sve devize. Kasnije je Ante Marković uveo legalnu kupovinu deviza i da sam pričekao osam mjeseci - ne bi do tog uhićenja ni došlo. Ali to su bile čiste pare, nikakva crna lova - rekao je Čola, koji je u pritvoru proveo tri dana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?