ZAMIJENILI TIJELA

Drama prije sahrane: Otvorio lijes u kojem je trebala biti njegova majka pa doživio šok

PIXSELL
15.02.2019.
u 19:22

Jedna je Srpkinja zamalo sahranjena pod tuđim imenom u grob druge žene na drugom groblju u drugom selu

Radmila Jovanović (57) iz Male Ježevice kod Požege u Srbiji jučer je zamalo sahranjena pod tuđim imenom u grob druge žene na drugom groblju u drugom selu, a tome su krivi pogrebnici koji su zamijenili lijesove s tijelima dviju žena, piše Blic. 

Da stvar bude još bizarnija, preminuloj Radmili odjenuli su odjeću trećega pokojnika, odnosno preminulog muškarca.

Da su tijela zamijenjena primijetio je Radmilin sin Slaviša koji je nakon prave trke s vremenom uspio pokopati svoju majku.

– Malo je nedostajalo da ne završim na psihijatriji, ne samo ja nego i moja sestra, otac i ujak – rekao je Slaviša Jovanović (37).

Radmila je preminula 12. veljače, a 14. je bila sahrana. Sin i kćer došli su majku odjenuti za sahranu, a kada su došli u bolničku kapelu rekli su im u kojem je lijesu njegova majka. Međutim, kada su ga otvorili u njemu je bila neka druga žena, vidno starija od njihove majke.

– Pogrebnici su nam rekli kako je to naša majka, ali da joj se lice promijenilo u dva dana te da ju je teško prepoznati. Nisu nas u to uvjerili, a novi šok sam doživio kada sam vidio da je obučena u muško odijelo – kaže Slaviša.

Iako pogrebnici nisu htjeli priznati pogrešku, u kapelu je stigla i liječnica koja je potpisala smrt Radmile Jovanović.

– To nije ta žena, to je ona baka koja je preminula jučer – kazala je ona.

Ispostavilo se da je Radmila prevezena u kapelu Bakionicu gdje je za isti dan bila planirana sahrana bake koja je ležala u lijesu koji su trebali preuzeti Jankovići. Odmah su obavijestili obitelj preminule starice te su na vrijeme zamijenili tijela.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?