Vrijednosti 15.000 KM

Dom zdravlja u Mostaru dobio donaciju iz Kine

30.03.2021.
u 16:29

Veleposlanik Narodne Republike Kine u BiH, Ji Ping danas je u Mostaru uručio zaštitnu opremu u vrijednosti od 15.000 KM za potrebe Doma zdravlja u Mostaru.

Svečanoj primopredaji donacije prisustvovali su gradonačelnik Mostara Mario Kordić i Kristina Bevanda, v.d. direktorice Doma zdravlja, koji su prethodno s kineskim veleposlanikom u Gradskoj vijećnici održali sastanak. 

- Drago mi je da smo u Mostaru i nadamo se da, na ovaj način, doprinosimo vašoj skorašnjoj pobjedi nad virusom . Također, nadamo  se da ćete se što prije vratiti normalnom životu i gospodarskom razvoju - kazao je Ji Ping.

Poručio je da su u borbi protiv koronavirusa, što su pokazala iskustva kineskog naroda, najvažniji disciplina i preventivne mjere.

- Naravno, liječenje je važno, ali je prevencija iznad svega, kako nam je to potvrdila i dr.Bevanda - kazao je kineski veleposlanik.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije