PRIJETNJA TRGOVAČKIM CENTRIMA

Dojave o bombama stigle s ruske domene, autor se nazvao Stegosaur: 'Ja sam rođendanski ubojica'

12.06.2022.
u 14:17

Eksplozivne naprave nisu pronađene pa su neki centri već otvorili i ponovno normalno rade

Policijska uprava zagrebačka u jutarnjim je satima u kratkom razdoblju zaprimila više dojava o mogućoj postavljenoj eksplozivnoj napravi u nekoliko trgovačkih centara na području grada Zagreba i okolice.
- Na mjesto događaja odmah su upućeni policijski službenici kako bi poduzeli mjere i radnje s ciljem zaštite sigurnosti građana - naveli su iz Policijske uprave zagrebačke. Trgovački centri City Centar One East, Family Mall, Garden Mall, Arena centar i Designer Outlet Croatia zbog toga su evakuirani. Eksplozivne naprave nisu pronađene pa su neki centri već otvorili i ponovno normalno rade.  Kako piše RTL, dojave o bombama stigle su ujutro poslije šest sati s ruske domene, a autor se predstavio kao Stegosaur, četveronožni dinosaur.  - Eksploziv u trgovačkom centru. Ja sam rođendanski ubojica. Rođen da ubije. Svi ćete osjetiti moju mržnju eksplozija. Svi ćete umrti - stajalo je u e-mail poruci.  RTL neslužbeno doznaje da je poruka stigla i još nekim trgovačkim centrima koji su pozvali policiju te napravili provjeru prije samog otvaranja centra.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?