Udruga “Dar srca” Busovača

Dođite na donatorsku večeru i pomozite da siromašni i bolesni konačno dobiju svoj dom

28.09.2018.
u 09:00

Donatorska večera, čiji je pokrovitelj hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović, bit će održana u nedjelju, 30. rujna u busovačkom salonu Party. Na večeri će se prikupljati novac za nastavak izgradnje Doma za bolesne i siromašne osobe “Sveti Mihovil” u Busovači, koji gradi Udruga “Dar srca” iz Busovače.

Za sve koji su u potrebi

- Ova donatorska večer prigoda je da se potpomogne izgradnja Doma za siromašne “Sv. Mihovil” u Busovači. Bit će to dom koji će koristiti našem narodu, našim starim i siromašnim osobama, odnosno svima potrebitima - poručili su iz Udruge “Dar srca” Busovača. Prema riječima potpredsjednika Udruge Josipa Lukina, s izgradnjom doma krenulo se u svibnju lani, kada je postavljen i kamen temeljac. Uslijedili su daljnji radovi.

Nastavak radova

- Ove godine su nam radove kočile vremenske prilike koje nam nikako nisu išle u prilog. Nadamo se pozitivnim odgovorima i da će se izgradnja doma privesti kraju što je prije moguće. Već od idućeg tjedna, nakon donatorske večere, nadamo se nastavku radova. Na sve načine članovi udruge su do sada tražili sredstva i izvore financiranja, a to ćemo i nastaviti. Želimo zahvaliti predsjedniku Čoviću i predsjedniku FBiH Marinku Čavari na pokroviteljstvu večere jer će nam ona, vjerujem, uvelike olakšati nastavak radova. Ovo nije samo donatorska večera, već i večer zahvale svim donatorima koji su do sada pomagali - kazao je Lukin. Ulaznice se mogu kupiti i na sam događaj, a stoje 50 KM. Svoje priloge za gradnju možete uplatiti na žiro-račun kod Addiko banke broj: 3060282602943837.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?