dodik i Chen Bo

Dodik primio u oproštajni posjet veleposlanicu NR Kine u BiH

05.12.2018.
u 14:36

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Milorad Dodik primio je danas u Sjedištu Republike Srpske u Istočnom Sarajevu u oproštajni posjet velešposlanicu NR Kine u BiH Chen Bo.

Dodik je zahvalio veleposlanici na čestitkama koje mu je povodom izbora za člana Predsjedništva BiH uputio predsjednik Narodne Republike Kine Xi Jinping i rekao da će predano raditi na unapređenju odnosa BiH i Kine na svim razinama. 

Predsjedatelj Predsjedništva BiH naglasio je da će u svom mandatu raditi na jačanju povjerenja u daytonsku BiH, koja je sastavlјena od dva ravnopravna entiteta i zahvalio je Kini na dosljednoj politici prema BiH i poštivanju njenog daytonskog uređenja, priopćeno je iz Službe za odnose s javnošću Predsjedništvo BiH.

Dodik i veleposlanica Chen suglasili su se da postoji veliki prostor za dalјnje unapređenje odnosa BiH i njena dva entiteta i Kine, te je Dodik veleposlanici poželio uspješan nastavak karijere na novoj dužnosti, navodi se u priopćenju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?