predsjednik rs

Dodik: Mi moramo vidjeti kuda ide Europa, ali se osvrnuti i vidjeti gdje je Euroazija

milorad dodik
17.06.2016.
u 19:38

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da je grad Sankt Peterburg omogućio besplatne prostorije za otvaranje predstavništva Srpske i poručio da bi sada gospodarstvenici trebali iskoristiti priliku da se što više povežu. 

"Mi moramo učiniti daleko više napora da bi osigurali prisutnost naše ekonomije i gospodarstvenika. Mi, političari, juče smo to već učinili u Sankt Peterburgu s gubernatorom /Georgijem Poltavčenkom/ otvarajući posebnu dimenziju naše suradnje. Sada su nam potrebni gospodarstvenici koji će iskoristiti tu priliku", rekao je Dodik, javlja Srna.  

On je poslije plenarne sjednice 20. Međunarodnog ekonomskog foruma rekao da Srpska mora znati kuda se svijet kreće, da ne može pristati da bude "puki eksperiment mešetara iz raznih struktura međunarodne zajednice koji dolaze u Srpsku i prodaju neke svoje ideje kao najbolje za nas". 

"Mi moramo vidjeti kuda ide Europa, ali isto tako se osvrnuti i vidjeti gdje je to Euroazija, da bismo mogli barem planirati ili znati ili na neki način sebe locirati u tom globalnom procesu i pokušati da što više budemo svoji, da upravljamo što više svojim resursima", rekao je Dodik.

Ključne riječi

Komentara 1

CO
cope
20:29 17.06.2016.

Resurse ste prodali I pokrali tako kada se osvrnemo vidimo samo pustinju, eto tu se nalazimo zahvaljujuci predsednice prvenstveno vasem zalaganju.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?