NOĆNA MORA

Dobila pozivnicu za vjenčanje s uputama za ponašanje! Tko želi na ovakvo vjenčanje iz pakla?

Dino Stanin/Pixsell
20.09.2018.
u 14:45

Da nije šokirana samo ova uzvanica pokazalo se i brzom reakcijom korisnika društvenih mreža koji su uznevjerenoj uzvanici na vjenčanje ostavili u kratkom roku 859 komentara.

Korisnici društevnih mreža burno su reagirali na post jedne žene koja bi trebala biti gošća na vjenčanju. Naime, ona je u nevjerici na društvenim mrežama otkrila koje je upute dobila od organizatora ovog događaja.  

Poštivati želje mladenke na njen najvažniji dan u životu svakako je nešto što se očekuje od uzvanika, no ovo što je opisala prestravljena gošća, svakako je nešto što nitko ne očekuje.  

Uz pozivnicu dobila je i upute za ponašanje za sve žene gošće. Ali i upute za odijevanje, frizuru, make up...

Cijelo lice ne bi trebalo biti pokriveno make-upom, dopuštene frizure su "bob" i konjski rep, odjeća ne bi trebala biti svijetlijih boja, a zabranjeno je i razgovarati s mladenkom, piše Daily Mail. 

Da nije šokirana samo ova uzvanica pokazalo se i brzom reakcijom korisnika društvenih mreža koji su uznevjerenoj uzvanici na vjenčanje ostavili u kratkom roku 859 komentara.

Osim što bi trebali doći od 15 do 30 minuta prije početka vjenčanja, organizator vjenčanja u uputama je naveo i da nije dozvojeno spajati se na Facebook dok ne dobiju odobrenje. Zabranjeno je i snimanje ceremonije vjenčanja, a mladencima bi uzvanici trebali pokloniti nešto u vrijednosti od najmanje 75 dolara. Skuplji pokloni su, naravno, poželjniji. 

"Najbolje što možeš napraviti u ovakvoj situaciji jest da potvrdiš svoj dolazak na vjenčanje, a onda se uopće ne pojaviš. Vjerojatno će ti ovakva mladenka poslati račun za uplatu", jedan je od komentara.

Drugi su se našalili s prijedlogom da plati "ulaznicu" od 75 dolara kako bi uživo gledala dramu ovog vjenčanja. 

Neki su otišli toliko daleko da su predložili ženi da ode na vjenčanje u svojoj vjenčanici, napravi frizuru kakvu želi, povede sa sobom cijeli tim fotografa i snimatelja i napravi sve protivno propisanim uputama... 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije