PREISKRENA

Dječak majci postavio pitanje o seksu, no ovaj odgovor ipak nije želio čuti

18.09.2017.
u 16:50

Dječak (12) svoju je majku upitao koliko se često 'ona i tata seksaju', no njezin odgovor ga je ipak šokirao

Pitanje o seksu djeca će sigurno bar jednom u životu postaviti svojim roditeljima, no niti jedan roditelj nikada nije potpuno siguran u ono što će svome djetetu odgovoriti.

U takvoj se situaciji našla i majka koja je na portalu Mumsnet podijelila svoje iskustvo kada ju je 12-godišnji sin pitao koliko se često 'ona i tata seksaju'. Majka ga je upitala zanima li ga to uistinu na što je on odgovorio potvrdno pa je ona kao iz topa ispalila 'Jednom-dva puta tjedno'. Taj je odgovor šokiralo dječaka pa joj je rekao da mu to više nikada ne kaže.

– Pisao si. Provjerila sam želiš li znati. Uvijek me možeš pitati što te zanima – odgovorila mu je majka te objasnila kako sa svojom djevom nikada ne razgovara o seksu te da ona nikad u životu takvo pitanje ne bi postavila svojoj majci. Očekuje, ističe, normalna pitanja o seksu poput onoga što je to, ali ne i ovako osobna.

Kada je svoje iskustvo podijelila na internetu, požalila je zbog svog odgovora.

Mnogi su joj roditelji napisali kako to nje trebala reći.

– Prije bih ga pitala zbog čega to želi znati ili mu rekla da ga se to ne tiče – napisala joj je jedna majka dok joj je druga rekla kako ga je na tom pitanju trebala naučiti gdje su granice, a ne odgovoriti mu iskreno na njega.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?