MOSTARSKI SAJAM

Direktorica Bošnjak najboljim izlagačima uručila nagrade

sajam
Foto: Stojan Lasić
1/5
16.04.2016.
u 07:00

Na 19. međunarodnom sajmu gospodarstva – Mostar 2016. dodijeljena su priznanja za najuspješniji nastup na ovogodišnjoj manifestaciji, piše Večernji list BiH.

Po izboru stručno-ocjenjivačkog suda Mostarskog sajma, najuspješniji izlagači na sajmu bili su Burotime Turkey, HGK Koprivnica, Haier, Huawei Technologies, ZTE Corporation, Unikomerc d.o.o. Mostar, Gospodarska komora Srbije, JP Elektroprivreda HZ HB, MCI d.o.o., BH Telecom, TRA Tešanj. Posebna priznanja i zahvalnice dobili su China Council For The Promotion Of International Trade za uspješno predstavljanje Kine i kineskih izlagača te višegodišnju poslovnu suradnju s Međunarodnim sajmom gospodarstva u Mostaru te Meridyen International Fair Organization za pokretanje i organizaciju predstavljanja zemlje partnera Republike Turske na 19. međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar 2016.

Priznanja za najbolje

Tvrtka je osnovana 1998. godine i od tada do danas organizirala je čak 520 nastupa na sajmovima diljem svijeta. Priznanja laureatima uručila je direktorica Mostarskog sajma Dalfina Bošnjak. Poručila je kako se nada da će svi nagrađeni i iduće godine doći na ovaj sajam i još jednom prezentirati svoje proizvode i projekte gostima manifestacije. Dobitnici nagrada su izrazili zadovoljstvo zbog uručenih priznanja. Poručili su kako je mnogo truda uloženo u projekt sudjelovanja u ovogodišnjem sajmu u Mostaru te kako će i iduće godine gostima iz Hercegovine i šire prezentirati na ovoj manifestaciji svoje ideje, projekte i proizvode. Inače, ovogodišnji sajam je jedan od najuspješnijih do sada.

Tijekom manifestacije potpisivani su ugovori vrijedni nekoliko stotina milijuna maraka, a direktorica Bošnjak je poručila kako je ovogodišnji sajam ispunio svoju zadaću te kako su svi ciljevi ostvareni.

Potpisani ugovori

Danas je zadnji dan sajma, vrata za sve posjetitelje su otvorena, a očekuje se kako će baš danas na sajmu biti veliki broj ljudi jer se radi o prvom danu vikenda. Zaključeno je, također, kako je ovogodišnji sajam privukao više posjetitelja nego ranijih godina, a organizatori su najavili kako će na 20. godišnjicu postojanja ove manifestacije projekt biti na još većoj razini te kako se već sada počelo s pripremom brojnih iznenađenja.

Mostarski sajam je jedan od rijetkih koji je opstao, što samo govori koliko je napora i truda uloženo u cijeli projekt. I ne samo da je opstao, nego je svake godine sve raskošniji i sve bolji. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?