Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

Direktor Vilić primio u posjetu zapovjednika EUFOR-a u BiH

07. rujna 2020. u 15:55 0 komentara 64 prikaza

Direktor Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH Mirsad Vilić i njegovi zamjenici Ranko Vuković i Ivica Bošnjak primili su danas u radnu posjetu zapovjednika EUFOR-a u BiH generalmajora Reinhard Trischaka.

Rukovoditelji Direkcije uputili su dobrodošlicu generalmajoru Reinhard Trischaku, te predstavili gostima poslove i zadatke službenika Direkcije, kao i realizirane aktivnosti u okviru zakonskih nadležnosti Direkcije. Razgovarano je i o uspješno izvedenoj vježbi "Brzi odgovor 2020", u okviru Operacije Althea, čiji temelj je zajednički rad i izuzetna suradnja.

Istaknuta je opredjeljenost nastavka suradnje EUFOR-a u BiH sa bliskim partnerima i sigurnosnim agencijama u Bosni i Hercegovini.
Generalmajor Trischak izrazio zadovoljstvo u vezi dosadašnje suradnje sa Direkcijom, kao i uvjerenje da će se buduća suradnja i komunikacija održati na visokom profesionalnoj razini.

Istaknuo je da uspješno realizirana vježba"Brzi odgovor 2020" pokazuje potpunu posvećenost EUFOR-a u BiH da u skladu sa svojom misijom sudjeluje u očuvanju sigurnog i stabilnog okruženja u Bosni i Hercegovini.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.