uz zdrave namirnice

Dijeta s jabukom: Smršajte zdravo i bez gladovanja

jabuka
Thinkstock
12.11.2020.
u 07:17

Dijeta s jabukom namijenjena je osobama koje se na zdrav način žele riješiti kilograma. Sastoji se od četiri obroka na dan prije kojih obvezno morate pojesti jabuku.

Ukoliko želite smršati probajte ovu dijetu koja sadrži samo ukusne i zdrave namirnice, a koja će vam pomoći da se bez gladovanja riješite nakupljenih kilograma.

Da bi bila dobra za vaše tijelo dijeta prije svega mora biti raznovrsna, a vašem organizmu mora pružiti sve potrebne sastojke, piše magazin.novosti.rs.

Dijeta s jabukom namijenjena je osobama koje se na zdrav način žele riješiti kilograma. Sastoji se od četiri obroka na dan prije kojih obvezno morate pojesti jabuku.

Dnevni meni sadrži jako malo ugljenohidrata i dovoljno proteina koji dokazano smanjuju apetit. Kombinirajte sljedeće namirnice i uživajte u ukusnim obrocima.

PREPORUČENE NAMIRNICE:

- Voće, sušeno i koštunjavo voće, svjež sir, jogurt, jaja, pileća prsa, puretina, teletina, riba, integralna riža, zobene pahuljice, brokule, mrkva, blitva, spinat, svježa zelena salata i rajčćica. 

 - Izbegavajte slatko, a osjetite li snažnu želju za šećerom pojedite red tamne čokolade.

PRIMJER DNEVNOG JELOVNIKA:

Doručak: Jabuka (prije obroka), omlet i zobene pahuljice na mlijeku

Međuobrok: šoljica obarenog svježeg sira i ili jogurt s manje masnoće

Ručak: jabuka, 2 komada pečenih pilećih prsa, kuhana brokola, 2 šake integralne riže

Večera: jabuka, losos ili bijela riba s roštilja i salata po želji

Međuobrok: voće ili kuhano povrće po izboru, jogurt

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?