OBJAVILA FOTKE

Danijela Dvornik na društvenim mrežama pokazala promjenu izgleda: 'Hvala vam svima na komplimentima'

06.08.2022.
u 16:24

Nova objava koja je nastala za vrijeme večernjeg izlaska privukla je pažnju pratitelja. Naime, Danijela je odlučila skratiti kosu, a mnogi su to odmah primijetili.

Danijela Dvornik (55) trenutačno boravi na otoku Braču. Tamo se brine za svoje unuke Balie i Lumi, a stigne i provesti vrijeme sa svojim društvom. Nova objava koja je nastala za vrijeme večernjeg izlaska privukla je pažnju pratitelja. Naime, Danijela je odlučila skratiti kosu, a mnogi su to odmah primijetili.   "Nova frizura je prekrasna", "Divna frizura", "Lijepo vam pristaje nova frizura", "Frizura super" pisali su pratitelji ispod fotografije na kojoj je Dvornik odjevena u crnu haljinu, dok na nogama ima natikače.  Udovica legendarnog glazbenika Dine Dvornika kasnije je odlučila odgovoriti pratiteljima koji su primijetili promjenu. 


"Hvala vam svima na komplimentima. I ja sam zadovoljna što sam predahnula od četke, fena i pegle" napisala je.  Dvornik je nedavno odgovarala pratiteljima na Instagramu na pitanja o tome zašto vježba i objasnila je koliko se bolje osjeća otkako trenira. "Vježbanje je sastavni dio mog života. Ne toliko zbog skidanja kilograma ili izgleda (iako je i to važno) koliko zbog samog osjećaja. Ja ustajem iz kreveta kao da imam 18 godina, ne bole me kosti, nemam problema s fleksibilnošću, menopauzu nisam ni osjetila, neke najbolje ideje došle su mi dok sam vježbala, a i neke od najboljih odluka donijela sam negdje u hodanju ili trčanju po prirodi", napisala je tada Danijela. Influencerica se početkom godine vratila u teretanu i tri puta tjedno odradi trening s trenerom i ima tri samostalna treninga. Tada je rekla i kako je zadovoljna rezultatima koje postiže treninzima, ali mora poraditi na prehrani i biti disciplinirana i po tom pitanju kako bi efekt bio potpun i rezultat još bolji.  Inače, Danijelu na Instagramu prati više od 107.000 ljudi, a ona govori o raznim temama i problemima. Dvornik s pratiteljima dijeli kako vježba, svakodnevicu, druženja s unukama i mnoge druge situacije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?