prognoza

Danas sunčano vrijeme, temperature do 26 stupnjeva

30.09.2018.
u 10:35

U centralnim i istočnim područjima Bosne jutros je pretežito oblačno vrijeme, a u ostatku zemlje, uglavnom, pretežito vedro.

Temperature zraka u 8 sati iznosile su: Bjelašnica -2 stupnja, Prijedor 2, Bihać i Sanski Most 3, Tuzla 4, Banja Luka, Bijeljina, Brčko i Ivan-sedlo 5, Gradačac i Doboj 6, Livno 7, Bugojno, Grude i Srebrenica 8, Sarajevo 9, Višegrad 10, Trebinje 14 i Mostar 16 stupnjeva.

Danas će u zemlji preovladavati pretežno sunčano vrijeme. Prijepodne u centralnim i istočnim područjima Bosne sa maglom i niskom naoblakom. Vjetar u Bosni slab do umjeren istočni i sjeveroistočni. U Hercegovni u jutro i veći dio prijepodneva slaba do umjerena bura, a u ostatku dana slab zapadni i jugozapadni vjetar. Dnevne temperature od 15 do 21, na jugu od 21 do 26 stupnjeva.

U Sarajevu prijepodne pretežno oblačno vrijeme, a u ostatku dana razvedravanje. Dnevna temperatura oko 18 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije