Ljubuški

Danas privremeni režim prometa za vrijeme križnoga puta

Krizni put
25.03.2016.
u 07:00

Križni put kroz Ljubuški krenut će u 16 sati ispred crkve sv. Kate u gradu i ići do samostanske crkve sv. Ante na Humcu

Danas, na Veliki petak, na području općine Ljubuški upriličit će se pobožnost križnoga puta u dvjema župama na ukupno četiri mjesta: u župi Humac kroz grad i u župi Vitini iz triju sela - Proboja, Grabovnika i Gornje Vitine, do župne crkve sv. Paškala u Vitini. Zbog toga će se u to vrijeme uspostaviti privremeni režim prometa o čemu je PU izdao posebnu obavijest.

Križni put kroz Ljubuški krenut će u 16 sati ispred crkve sv. Kate u gradu i ići do samostanske crkve sv. Ante na Humcu. Vjernici će se u procesiji kretati sljedećim ulicama: Zrinsko-frankopanskom, Alojzija Stepinca, Splitskom, Tomislava Ivčića, Nikole Kordića, Silvija Strahimira Kranjčevića, fra Ljudevita Rupčića i fra Anđela Nuića, kojom će doći do Trga sv. Ante i nove crkve sv. Ante. Promet će se potpuno obustaviti u tim ulicama, a nakon izlaska procesije iz određene ulice bit će odmah normaliziran.

Iz Proboja procesija će krenuti u 14.45 sati, Grabovnika u 15, a Gornje Vitine u 15.45 sati. Policijski službenici PU Ljubuški regulirat će promet na cestama kojima se budu kretale navedene vjerske procesije. Sudionike u prometu pozivamo na strpljenje i poštovanje privremene regulacije prometa, stoji u obavijesti PU Ljubuški. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?