prognoza

Danas postepeno naoblačenje, poslijepodne kiša u većini područja BiH

kisa
31.08.2020.
u 08:13

Danas se na istoku i sjeveroistoku Bosne i u Hercegovini, u jutarnjim satima i veći dio prijepodneva, očekuje sunčano vrijeme, uz postepeno naoblačenje tijekom dana. U ostatku zemlje pretežito oblačno. Kiša, pljuskovi i grmljavina očekuju se na zapadu i sjeverozapadu Bosne, a prema kraju dana ili u večernjim satima u većini područja. Obilnije oborine u Krajini i dijelovima središnje Bosne.

Vjetar će biti slab do umjeren, u većem dijelu Bosne sjeverni i sjeveroistočni, a u Hercegovini jugozapadni. Jutarnja temperatura od 16 do 22, na jugu do 24, a dnevna od 24 do 30, na istoku i sjeveroistoku Bosne do 32. U Hercegovini dnevna temperatura zraka od 30 do 34 stupnja.

U Sarajevu će biti sunčano vrijeme uz postepeno naoblačenje poslijepodne. Kiša je moguća u kasnim večernjim satima ili u noći s ponedjeljka na utorak. Jutarnja temperatura oko 20, a dnevna oko 32 stupnja, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije