LOŠE VIJESTI

Dalić odlučio: Modrić i Budimir neće se priključiti reprezentaciji

Zlatko Dalić
REUTERS
05.09.2021.
u 14:53

Hrvatska nogometna reprezentacija osvojila je tri boda u dvoboju sa Slovačkom u subotu navečer. Nakon dva gostovanja i četiri nova boda na kontu, vatreni se okreću domaćoj utakmici. Na Poljudu će dočekati susjede Slovence u utorak.

Niti za tu utakmicu u momčad neće biti priključeni kapetan Modrić i napadač Ante Budimir. "Izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić odlučio je kako se Luka Modrić i Ante Budimir neće priključiti Vatrenima za posljednju utakmicu rujanskog mini-ciklusa protiv Slovenije (7. rujna u Splitu)", stoji na službenim stranicama HNS-a. 

Dodali su: "Zbog mišićnih ozljeda, Modrić i Budimir nisu došli na okupljanje reprezentacije, no bila je ostavljena mogućnost da se priključe reprezentaciji u Splitu ako se dovoljno brzo oporave. Usprkos iskazanom napretku nakon odgovarajućih terapija, Modrić i Budimir ne bi bili spremni za natjecateljski zahtjevnu utakmicu protiv Slovenije te je izbornik Dalić nakon razgovora s dvojicom reprezentativaca i konzultacija s liječničkom službom hrvatske reprezentacije donio odluku da se navedeni dvojac ovom prigodom neće priključiti ekipi."

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?