sastanak

Crnadak, Hashan i Bo o jačanju suradnje BiH i Kine

21.01.2018.
u 16:06

Ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak razgovarao je danas u Banjoj Luci s kineskim izaslanstvom predvođenim zamjenikom gradonačelnika kineskog grada Tijanina Zhaom Haishanom i veleposlanicom Narodne Republike Kine u BiH Chen Bo o jačanju suradnje dviju zemalja u oblasti privrednih, diplomatskih, trgovinskih i turističkih veza, kao i razmjene studenata.

Ministar Crnadak je istaknuo da će otvaranje Konfucijevog instituta u Banjoj Luci doprinijeti intenziviranju suradnje BiH i Kine, a Haishan je zahvalio Crnatku i Ministarstvu vanjskih poslova BiH, koji su dali značajnu podršku uspostavljanju ovog instituta u Banjoj Luci.

Otvaranje Konfucijevog instituta, rečeno je u priopćenju Ministarstva vanjskih poslova BiH, znatno će doprinijeti boljoj suradnji Kine i Republike Srpske, međunarodnoj razmjeni nastavnika i studenata, a realizacija znanstveno -tehničkih projekata s Kinom bit će lakša.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?