posjet

Čović: Zadržati mlade u Jajcu i omogućiti im normalne uvjete i život

05.11.2020.
u 19:06

Predsjednik HDZ-a BiH i dr. Dragan Čović boravio je danas u službenoj posjeti Jajcu. Prilikom posjete, Čović se sastao s  izaslanstvom općinske organizacije HDZ BiH predvođenih predsjednikom Ivom Šimunovićem, kandidatom za načelnika Antom Brtanom i kandidatima na listi za Općinsko vijeće za predstojeće lokalne izbore, priopćeno je iz HDZ-a BiH. 

Ivo Šimunović, predsjednik općinske organizacije HDZ BiH Jajce i nositelj liste HDZ-a BiH za Općinsko vijeće govorio je o programu kojeg je stranaka radila na trenu pripremajući se za izbore. Uz naglašen značaj nadolazećih lokalnih izbora, sve izborne aktivnosti idu po planu, istaknuo je Šimunović. On je iskazao i veliko zadovoljstvo posjetom predsjednika Čovića koji je uvijek na raspolaganju i potpora svim projektima u Jajcu. 

Uz pobjedu kandidata HDZ-a BiH Ante Brtana i većine u u općinskom vijeću nakon pobjede na lokalnim izborima, krećemo u realizaciju planiranih projekata, istaknuo je Šimunović. 

Anto Brtan, kandidat HDZ-a BiH za načelnika općine Jajce kazao je kako je krajnje vrijeme da se počne misliti o budućnosti na ovim prostorima. “Uz inicijativu mladih za nove projekte, općinska uprava im mora osigurati ozračje za realizaciju, a mi imamo plan“, istaknuo je Brtan. 

“Uz veliki potencijal metalne industrije, bitan nam je i razvoj malog poduzetništva kao i bolji pristup i veća iskorištenost naših ogromnih turističkih potencijala. Potrebno je podržati najkvalitetnije projekte koji će omogućiti pokretanje posla i visoko pozicioniranje malog poduzetništva na tržištu. Nadam se da će građani Jajca prepoznati program koji to nudi, konačno je došlo vrijeme za korjenite promjene, zaključio je Brtan.

Čović je uz prezentaciju aktualne političke situacija, ali i općenito stanju na terenu u tijeku kampanje za izbore koji se vode pod posebnim uvijetima zbog epidemijološke situacije, potvrdio kako će dužnosnici HDZ-a BiH viših razina pratiti svaki predloženi projekt. 

“HDZ BiH Jajce mora realizirati svoj predstavljeni program i u četverogodišnjem mandatu osigurati stabilnu vlast. Uz potporu viših razina, moramo doprinijeti razvoju ove jedinice lokalne samouprave, gospodarskom jačanju kao i bržem razvoju strateških projekata, posebno računajući na mlade da ih zadržimo i da im omogućimo normalne uvjete i život u Jajcu“, naglasio je Čović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije