Predsjedatelj Predsjedništva

Čović uputio čestitku povodom Božića

Dragan Čović
05.01.2018.
u 14:54

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Dragan Čović uputio je čestitku mitropolitu dabro-bosanskom Hrizostomu i svim pravoslavnim vjernicima u BiH u povodu Božića. 

"Vaše Visokopreosveštenstvo, koristim ovu prigodu kao predsjedatelj Predsjedništva BiH i u svoje osobno ime uputiti Vama, preosvećenim episkopima, svećenstvu, monaštvu i svim vjernicima Srpske pravoslavne crkve u BiH iskrene čestitke u povodu nastupajućeg blagdana Božića. Blagdan Božića, kao najradosniji kršćanski blagdan, poziva na ljubav, mir i zajedništvo. Briga za bližnjega, zajedništvo i sloga koji obilježavaju ovo sveto i radosno doba, neka nam budu putokaz i smjernica tijekom cijele godine. Neka nam novorođeni Krist bude svima snaga za nastavak zajedničkog djelovanja izgradnje naše domovine, na dobrobit svih žitelja Bosne i
Hercegovine. Želim da u miru, zajedništvu i blagostanju provedete presvete blagdanske trenutke, blagoslovljeni u radosnom slavlju koje pruža obiteljsko i prijateljsko okruženje. Neka Vam Kristovo rođenje donese sreću, ljubav i blagostanje", navodi se u čestitki predsjedatelja Čovića.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije