Bosanska Posavina

Čović posjetio župu Imena Marijina u Svilaju i obećao pomoć

25.05.2019.
u 18:23

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović posjetio je danas župu Imena Marijina u Svilaju kod Odžaka u Bosanskoj Posavini, te se sastao sa župnikom fra Mladenom Jozićem.

Prilikom susreta, razgovaralo se o trenutnom stanju i potrebama u ovoj župnoj zajednici. Osim stanja u župi, razgovarano je i o projektima potrebnim za ovo područje, župu, ali i o obnovi crkvenog krovišta, što je iskazano kao prioritet, priopćeno je iz HDZ-a BiH. 

Pomoć pri projektima obećalo je izaslanstvo HDZ-a BiH koje je predvodio predsjednik Čović s dužnosnicima HDZ-a BiH. Naglašeno je kako će u okviru svojih ovlasti i mogućnosti, nastojati pomoći ovoj župi.

Uz predsjednika Čovića, bili su Đuro Topić, predsjednik Vlade Posavske Županije, Mijo Matanović, zastupnik u Zastupničkom domu PS BiH, Nada Ćulap, ministrica financija u Vladi Posavske Županije i Jakov Ivanković, načelnik općine Odžak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?