posjet općini Fojnica

Čović obećao podršku oko potencijalnih problema u Fojnici

Fojnica
22.08.2016.
u 17:13

Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović danas je boravio u općini Fojnica gdje je održao radni sastanak s predstavnicima Općinske organizacije.

Uz predsjednika Čovića u izaslanstvu su bili i predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara te predsjedateljica Doma naroda Parlamenta FBiH Lidija Bradara. U uredu ove općinske organizacije sastanku su prvotno nazočili predsjednik OO HDZ BiH Fojnica Branko Stanić, nositelj liste za Općinske vijeće, Igor Bošnjak te kandidatkinja hrvatskih stranaka za načelnicu Fojnice Suzana Lovrić.

Predsjednika Čovića su prvenstveno zanimale aktivnosti glede predstojećih lokalnih izbora kao i općenito stanje u ovoj općini ali i općinskoj organizaciji.

Predstavljajući spomenute kandidate ali i cijelu listu za Vijeće, Branko Stanić je istaknuo da su se potrudili kandidirati najbolje među njima. Napomenuo je kako je gospodin Bošnjak jedan od najuspješnijih fojničkih gospodarstvenika, a gospođa Lovrić inače doktorica stomatologije, aktivna je na društvenom polju gdje pored brojnih hobija obnaša i dužnost urednice časopisa Fojnička škrinja.

Stanić je istaknuo zadovoljstvo postignutom hrvatskom koalicijom u Fojnici istaknuvši važnu ulogu Mladeži te Zajednice žena općenito u radu Općinskog odbora, ali i na predstojećim izborima.

U općenito funkcioniranje stranke članovi izaslanstva mogli su se uvjeriti i iz "prve ruke" jer su danas razgovarali i za brojni istaknutim članovima.

Predsjednik Čović kao i ostali članovi izaslanstva je obećao i konkretnu podršku glede potencijalnih problema koji su danas prezentirani.
Posjeta je završena u fojničkom samostanu Duha svetoga gdje je izaslanstvo dočekao novi gvardijan fra Mijo Relota, priopćeno je HDZ-a BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?