posjet općini Kupres

Čović: Kupres ima potencijal da s južnim hercegovačkim krajem bude nositelj turističkog potencijala

15.10.2020.
u 20:10

Strateškim pristupom, uz prirodna bogatstva i granu turizma, ova općina ima i preduvjete za razvoj različitih sektora gospodarstva koji bi podignuli standard ove općine i cijele Hercegbosanske županije, rekao je Čović

Predsjednik HDZ BiH dr. Dragan Čović posjetio je općinu Kupres i održao sastanak s izaslanstvom OO HDZ BiH Kupres, predvođenih predsjednikom Ivanom Ivićem i kandidatom za načelnika općine Kupres, Zdravkom Miočem.

Domaćini današnjeg sastanka upoznali su Čovića s proteklim radom i terenskim aktivnostima ove općinske organizacije te programom i smjernicama za predstojeću kampanju, kao i kandidatima s kojima HDZ BiH planira osvojiti većinu mjesta u općinskom vijeću, skupa s kandidatom za načelnika te učvrstiti snagu HDZ-a BiH u Kupresu i biti predvodnik razvoja ove općine u naredne četiri godine, priopćeno je iz HDZ-a BiH. 

Čović je istaknuo kako ova općina ima ponajveći potencijal i priliku da skupa s južnim hercegovačkim krajem bude nositelj i predvodnik ogromnog turističkog potencijala. Strateškim pristupom, uz prirodna bogatstva i granu turizma, ova općina ima i preduvjete za razvoj različitih sektora gospodarstva koji bi podignuli standard ove općine i cijele Hercegbosanske županije. 

Također, uključivanjem viših razina vlasti mora biti osigurana snažna potpora rastu ove općine uz djelovanje i uključivanje gospodarstvenika i privatnog sektora koji bi investicijama podignuli razinu tehnološkog i svakog drugog razvoja.

Čović ponovio je jedinstven stav kako pobjeda kandidata HDZ BiH u općini Kupres i osvajanje većine mandata u općinskom vijeću trebaju biti glavni motiv u sljedećih mjesec dana te obveza i odgovornost da HDZ BiH kao stožerna stranka hrvatskog naroda bude predvodnik svih procesa u sljedeće četiri godine. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije