Čović i Ostojić

Čović istaknuo predanost pomaganju razvitka obrazovnog procesa u BiH

covic ostojic
12.05.2016.
u 16:28

Rektorica Ostojić izvijestila je hrvatskog člana Predsjedništva BiH dr. Dragana Čovića o stanju na Sveučilištu, te daljnjim planovima djelovanja.

Hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović susreo se u Mostaru s rektoricom Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Ljerkom Ostojić. 

Rektorica Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Ljerka Ostojić izvijestila je hrvatskog člana Predsjedništva BiH dr. Dragana Čovića o stanju na Sveučilištu, te daljnjim planovima djelovanja.

Hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Čović zahvalio je rektorici na posjetu, te još jednom istaknuo svoju predanost i posvećenost pomaganju razvitka obrazovnog procesa u Bosni i Hercegovini.

Na Sveučilištu u Mostaru studira više od 16.000 studenata. Nastava se izvodi na preddiplomskim, diplomskim, poslijediplomskim i stručnim studijima, i to na 50 različitih studija, 46 smjerova i 70 studijskih skupina, priopćeno je iz Predsjedništva BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije