Lovačka drama

Čopor vukova napao pse, posuški lovac ubio četiri vuka

06.10.2015.
u 06:15

Nesumnjivo je da će ovaj ulov biti gotovo sigurno jedan od najvećih lovačkih događaja o kojem će se dugo pričati

Vukovi i nisu više neka novost u Hercegovini, svako malo može se čuti kako je neki vuk viđen ovdje ili ondje. Gladni su i spuštaju se s hercegovačkih planina u nizine, pa i naseljena mjesta.

Međutim, ono što se dogodilo u nedjelju ujutro na planini Vučipolje iznad Posušja, prava je rijetkost. Naime, skupina ovdašnjih lovaca iz Lovačkog društva "Radovanj" sa svojim lovačkim psima bila je na prvom ovosezonskom lovačkom izletu na Vučipolju kad ih je nenadano posjetio čopor vukova i napao pse, saznaje ABCportal.info.

Lovci su dojavili kolegi Zvoni Petricu da se čopor kreće prema njemu, na što se on brzo pribrao i spremio. Ubrzo su se odigrale prave filmske scene. Gladni čopor se pojavio točno pred njim, on je spremno zapucao, a vukovi su se ubrzo razbježali. Međutim, četiri vuka su ovaj napad platila glavom... Nesumnjivo je da će ovaj ulov gotovo sigurno biti jedan od najvećih lovačkih događaja o kojem će se dugo pričati po raznim lovačkim sijelima i druženjima. (ri)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije