najava

Čolak na sastanku Stalnog odbora PSSEECP-a 15. i 16. prosinca

Bariša Čolak
15.12.2017.
u 07:57

Zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH i zamjenik predsjedatelja Izaslanstva PSBiH u Parlamentarnoj skupštini Procesa suradnje u jugoistočnoj Europi (PSSEECP) Bariša Čolak sudjelovat će na sastanku Stalnog odbora PSSEECP-a, koji će biti održan u Ljubljani 15. i 16. prosinca. 

Na sastanku Stalnog odbora PSSEECP-a, kojim Republika Slovenija započinje jednogodišnje predsjedavanje PSSEECP-om, bit će predstavljeni prioriteti slovenskog predsjedavanja ovom regionalnom parlamentarnom inicijativom.

Sudionicima sastanka prioritete slovenskog predsjedavanja predstavit će, kako je najavljeno, predsjednik Državnog zbora Republike Slovenije Milan Brglez, te predstavnici Ministarstva vanjskih poslova Republike Slovenije.

Pod motom „Jugoistočna Europa za budućnost“, Republika Slovenija će tijekom predsjedavanja PSSEECP-om prioritetno raditi na pružanju aktivne podrške politici proširenja Europe unije na zemlje jugoistočne Europe, a bavit će se i pitanjima sigurnosti , digitalizacije i podrške mladima, priopćeno je PSBiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije