Postizanje ciljeva održivog razvoja jačanjem duha zajedništva

Članovi izaslanstva PS BiH u Interparlamentarnoj uniji sudjeluju na dvodnevnom sastanku u Parizu

18.01.2024.
u 20:28

Predsjedatelj Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) Marinko Čavara, zamjenik predsjedtelja Zastupničkog doma i predsjedatelj Izaslanstva PSBiH u Interparlamentarnoj uniji (IPU) dr. Denis Zvizdić i zamjenik predsjedatelja Izaslanstva PSBiH u IPU Miroslav Vujičić nazoče u Parizu na dvodnevnom sastanku o temi „Postizanje ciljeva održivog razvoja jačanjem duha zajedništva na nacionalnoj, regionalnoj i globalnoj razini“.

Sastanak zajednički organiziraju IPU i Parlament Republike Francuske. Ovakvi susreti se organiziraju u svrhu unaprjeđenja provedbe ciljeva održivog razvoja.

Tijekom sastanka, sudionici su razgovarali o načelima održivosti na primjeru pripreme i organizacije Olimpijskih i Paraolimpijskih igara koje će se odžati u Parizu ove godine.

Parlamentarci iz Grupe Dvanaest Plus koju čini 47 zemalja svijeta, raspravljali su i o inovativnim pristupima provedbe ciljeva održivog razvoja, oslanjajući se na olimpijski duh i vrijednosti kao što su timski rad, ustrajnost i poštovanje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije