U Foči danas Dan žalosti

Cijeli razred nije došao na nastavu: Tuga u školi koju je pohađao ubijeni dječak

RTRS/YouTube
16.11.2021.
u 08:08

U Foči je danas Dan žalosti zbog ubojstva devetogodišnjeg dječaka M.T. u fočanskom selu Zavait. U Osnovnoj školi "Sveti Sava", koju je pohađao ubijeni dječak, šok, bol i tuga.

Njegov cijeli razred, treći tri, nije došao na nastavu.

Direktorica Škole Jelena Čančar kaže kako su šokirani i zatečeni, piše Srpskainfo.

– Ovo je za nas kao školu nezapamćeno, da nam se dogodi ovako nešto i jednostavno ne znamo ni kako reagirati. Željeli bismo na neki način pomoći i obitelji i našoj djeci, odjelu u koje je dječak išao. Oni su tražili odobrenje da ne dođu u školu, jer se osjećaju loše, nisu bili spremni nazočiti nastavi i mi smo to odobrili. Ali nije to proces koji traje jedan dan, to će sigurno zahtijevati neki duži rad s učenicima u smislu kako će to oni prihvatiti i kako će se odraziti na njihov daljnji rad u školi – navela je Čančarev.

Podsjetimo, Tešović je u krvavom pohodu kod Foče ubio dječaka, a ubijen je u trenutku kada je pokušao baciti bombu na Žandarmeriju.

Ubojica je bio duševno oboljela osoba i, prema neslužbenim informacijama, mnogima u Foči je prijetio da će ih ubiti.

U Tužiteljstvu kažu kako osumnjičeni za ubojstvo dječaka nikada nije prijavljivan za kaznena djela i da nije prolazio kroz njihovu evidenciju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije