Glasnogovornik SBB-a žestoko se obrušio na predsjednika SDP-a

Čevra Lagumdžiji: Jeste li vi čovjek s crvenom kravatom koji je 4 godine ministar?

cevra
25.08.2014.
u 14:46

Čevra tvrdi da je cilj koalicije SDA i SDP da što manje ljudi iziđe na izbore

Gospodine Lagumdžija, jeste li vi čovjek s crvenom kravatom koji četiri godine sjedi u fotelji ministra vanjskih poslova BiH, pita glasnogovornik Saveza za bolju budućnost, Omer Čevra u svojoj najnovijoj objavi na vlastitom blogu. Čevra se tako osvrnuo na izjavu lidera SDP-a Zlatka Lagumdžije koji je nedavno izjavio kako se u BiH „više ne zna ni tko je vlast ni tko je opozicija“.

- S obzirom da se dakle ne zna ko' je vlast ni opozicija, htio bih ovim putem da upitam uvaženog gospodina Lagumdžiju, ko' je zapravo ona osoba sa crvenom kravatom koja već četiri godine sjedi u fotelji Ministarstva vanjskih poslova BiH? Da li je to on, Zlatko Lagumdžija, ili je to neko drugi, možda neka fikcija naše mašte? – navodi Čevra.

Prema njegovim riječima,  jasno je tko je vlast, a tko je opozicija, „i to Lagumdžija dobro zna“.

- Međutim, njegova izjave, kao i mnoge druge izjave službenika koalicijskih partnera SDA  i SDP, sve su dio osmišljene  i manipulatorske  kampanje, preko koje se građani nastoje uvjeriti  kako se zapravo ne zna tko je vlast i opozicija. Takve podvale su dio kampanje, kojom se želi postići što manja izlaznost tzv. neodlučnih glasača – ističe Čevra.

Oni žele, smatra glasnogovornik SBB-a da se postigne što manja izlaznost, kako bi se rezultat izbora formirao „kroz glasačku snagu stranački uhljebljenih kadrova i njihovih obitelji, ali i nezaobilaznog izbornog inžinjeringa, od čega su SDA i SDP napravili cijelu znanost.“ 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije