nova školska godina

Čestitka Mladeži HDZ BiH za početak nove školske godine

03.09.2018.
u 12:15

 

Pred nama je još jedna nova školska godina u kojoj želimo mnogo uspjeha u učenju te što bolje rezultate u radu svim učenicima osnovnih i srednjih škola.

 

Posebno želimo istaknuti važnost osnovne škole koja je iznimno važna za budući intelektualni i društveni razvoj svake osobe, stoga učenicima poručujemo da odvažno krenu u stjecanje novih znanja i vještina koje će vam biti oslonac u budućnosti.Veliki izazov srednjoškolskog obrazovanja očekuje brojne učenike srednjih škola, ali ne zaboravite, znanje je jedna od rijetkih pravih vrijednosti koja vam ostaje za cijeli život.

 

Za kvalitetno obrazovanje naše djece i mladih zaslužni su prije svega naši prosvjetni radnici koji ustrajno i odgovorno rade svoj posao i kreiraju bolju i svjetliju budućnost cijele zajednice, te stoga zaslužuju poštovanje cijeloga društva. Roditelji su najvažniji čimbenik u odgoju i obrazovanju djece, te svojim savjetima i potporom odgajaju mlade da postanu odgovorni i dosljedni ljudi.

 

Za kraj želimo istaknuti važnost obrazovanja na nastavnom planu i programu na hrvatskom jeziku, istovremeno uvažavajući pravo svakome na obrazovanje na maternjem jeziku. Obrazovanje na maternjem jeziku definira osobu i pomoću njega ona ulazi u društvo, razvija osjećaj pripadnosti i postavlja temelje razvoja intelektualnih sposobnosti.

 

Svima vama, a napose učenicima, želimo sretan početak i uspješan tijek nove školske 2018./2019. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije