Tomislavgrad

Centar za rani rast i razvoj dobio vrijedno priznanje za unapređenje rane dijagnostike

05.03.2018.
u 10:00

Centar za rani rast i razvoj, koji djeluje u sklopu Doma zdravlja Tomislavgrad, na edukativnoj konferenciji u Sarajevu dobio je priznanje za unapređenje rane dijagnostike i otklanjanja ranog poremećaja razvoja djece.

Centar je počeo raditi prije dvije godine u cilju poboljšanja socijalnih usluga za djecu kroz obuku i rad s roditeljima tako što su ušli, kao i druge zdravstvene ustanove, u pilot-projekt preko Federalnog ministarstva zdravstva.

- Taj pilot-projekt trajao je oko pola godine, s tim da su u tom razdoblju imali mentore koji su dolazili iz nevladine Udruge “Edukacija za sve” (EDUS) 
te su u suradnji s djelatnicima Centra za odgoj i obrazovanje djece i mladeži s poteškoćama u razvoju “Nova nada” zajednički radili na projektu s četvero djece kod koje su utvrđene određene poteškoće u razvoju - kazala je za Fenu djelatnica Centra Julija Barišić.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?