za sve razine vlasti

Čavara predao prijavu HDZ-a BiH za sudjelovanje na Općim izborima

25.05.2018.
u 16:33

Predsjednik Federacije BiH i dopredsjednik HDZ-a BiH Marinko Čavara, zajedno s glavnom tajnicom HDZ-a BiH Miljanom Glamuzina i tajnicom za organizaciju i članstvo HDZ-a BiH Darijanom Katić, predao je prijavu HDZ-a BiH za sudjelovanje na Općim izborima 2018.

„Osjećam se vrlo zadovoljnim, jer sam u ime HDZ-a BiH, zajedno s glavnom tajnicom HDZ-a BiH Miljanom Glamuzina i tajnicom za organizaciju i članstvo HDZ-a BiH Darijanom Katić, predao 10 397 potpisa za kandidaturu za člana Predsjedništva BiH. 

Prijavili smo se za sve razine vlasti gdje je dosad HDZ BiH participirao. Stranka HDZ BiH je u svim dosadašnjim izbornim ciklusima bila stranka pobjednica unutar hrvatskog naroda i po pozicijama koje sad obnašamo pokazuje se jedna okosnica i državne, federalne, entitetske i županijskih vlasti i vjerujem da će tako ostati i nakon ovih listopadskih izbora“, kazao je predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, priopćeno je iz Ureda Predsjednika Federacije BiH. 

Tijekom predaje prijave HDZ-a BiH za sudjelovanje u Općim izborima 2018., predstavnici HDZ-a BiH razgovarali su s članovima Središnjeg izbornog povjerenstva, na čelu s predsjednicom Irenom Hadžiabdić o svim problemima s kojima se oni suočavaju u radu SIP-a, o izazovima koji su bili i koji ih čekaju u narednom razdoblju.

Tom prigodom, Predsjednik Federacije BiH je, sa strane HDZ-a BiH, izrazio punu potporu ovoj važnoj demokratskoj instituciji BiH, istaknuvši da ukoliko dezauiramo ili bilo tko pokuša dezauirati ovakvu instituciju, onda dolazi u pitanje čitav demokratski sustav BiH.

„To ne smijemo raditi, već trebamo izgrađivati pravnu državu i demokratske institucije koje su onda garant i gospodarskog rasta i stabilnosti za svaki narod i svakog stanovnika BiH“, kazao je Predsjednik Federacije BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije