Gornji Vakuf – Uskoplje

Čavara: Napraviti sve što nosi dobrobit svim pacijentima Doma zdravlja

Marinko Čavara
14.03.2017.
u 15:24

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara razgovarao je danas s predstavnicima Doma zdravlja Gornji Vakuf – Uskoplje. Direktor Doma zdravlja Ejub Zukić upoznao je Predsjednika Federacije BiH s uvjetima rada Doma zdravlja, te kazao da Dom zdravlja radi dobro i posluje pozitivno što je izuzetan primjer dobrog upravljanja javnom ustanovom što pokazuje i otvaranje centra za srce u kojem će se pacijentima omogućiti ergometrija, a centar s radom počinje već ovaj mjesec.

Istaknuli su da su Domu zdravlja Gornji Vakuf-Uskoplje potrebna sredstva za realizaciju projekta utopljavanja zgrade i uređenja pristupnog puta jer trenutni kapaciteti Doma zdravlja nisu više dovoljni za stanovništvo ove općine.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara kazao je kako je potrebno napraviti sve što nosi dobrobit svim pacijentima kojima su usluge ovog Doma zdravlja potrebne, te da će potaknuti federalne institucije da pomognu u realizaciji ovih značajnih infrastrukturnih projekata, priopćeno je iz Ureda Predsjednika Federacije BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije