Dan općine Busovača

Čavara: Moramo sačuvati mir i tolerantan život

dan općine busovača
17.08.2015.
u 14:33

U povodu Dana općine Busovača predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara nazočio je svečanoj sjednici Općinskog vijeća Busovača. 

- Svi stanovnici općine, a posebno vi nazočni, sudjelujući u društvenim tijekovima, svatko u svom domenu i dužnosti koju obnaša, slika sliku Busovače, a koju opet svaki stanovnik Busovače vidi na svoj način. Poznajem mnoge od vas, koji vrijedno radite u mnogim oblastima, posebno u gospodarstvu, sigurnosti, zdravstvu, državnoj upravi, sportu, kulturi, pa i u političkom životu, te značajno doprinosite pozitivnoj strani naše stvarnosti i na tome vam s poštovanjem zahvaljujem, kazao je Čavara u svom obraćanju. 

 Dodao je kako ga raduje što danas vidi više odlučnosti da se u Busovači stvore bolji uvjete za život, priopćeno je iz Ureda predsjednika Federacije BiH. 

- Pored provođenja reformi, moramo sačuvati mir, tolerantan život svih sa svima. Vjerujem da je to naše čvrsto opredjeljenje, kao i u borbi za bolju državu, jednako dobru za svaki konstitutivni narod i pravednu za svakog pojedinca i pripadnika svakog naroda, istaknuo je Čavara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?