Godišnje ukazanje vidjelici

Budite 
čista srca 
i puni ljubavi

20.03.2016.
u 07:00

Mirjana Dragićević-Soldo imala je svakodnevna ukazanja od 24. lipnja 1981. do 25. prosinca 1982. Gospa joj je povjerila desetu tajnu

Vidjelica Mirjana Dragićević-Soldo imala je u vremenu od 13.50 do 13.56 sati godišnje ukazanje Gospe Kraljice Mira u Bijakovićima, u međugorskoj župi.

Tisuće hodočasnika

Na ovu godišnjicu ukazanja okupilo se više tisuća hodočasnika na molitvi krunice .

Vidjelici Mirjani tom prilikom Gospa je dala sljedeću poruku: “Draga djeco! Majčinskim srcem ispunjenim ljubavlju prema vama, svojoj djeci, želim vas naučiti potpunom pouzdanju Bogu Ocu.

Želim da naučite nutarnjim gledanjem i nutarnjim slušanjem slijediti Božju volju. Želim da naučite bezgranično se pouzdati u Njegovu milost i Njegovu ljubav, onako kako sam se ja uvijek pouzdavala.

Zato, djeco moja, očistite svoja srca. Oslobodite se svega što vas veže samo za zemaljsko i dopustite Božjem da vašom molitvom i žrtvom oblikuje vaš život; da u vašim srcima bude Božje kraljevstvo; da počnete živjeti polazeći od Boga Oca; da uvijek nastojite koračati s mojim Sinom.

Ali za to sve, djeco moja, morate biti siromašni duhom i ispunjeni ljubavlju i milosrđem. Morate imati čista i jednostavna srca i uvijek biti spremni na služenje. Djeco moja, poslušajte me, govorim za vaše spasenje.

Hvala vam.”

Deseta tajna

Mirjana Dragićević-Soldo imala je svakodnevna ukazanja od 24. lipnja 1981. do 25. prosinca 1982. Na posljednjem svakodnevnom ukazanju Gospa joj je, povjerivši joj desetu tajnu, rekla kako će joj se od tada ukazivati jedanput godišnje, i to 18. ožujka. Tako je bilo i tijekom svih ovih godina. Vidjelica Mirjana svakog drugog u mjesecu s Gospom Kraljicom mira moli za one koji nisu upoznali ljubav Božju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?