Predsjednica Federacije BiH

Bradara u Posavini: Jednu vrstu političkog zaokreta već osjetite, stvari će se mijenjati nabolje

29.05.2023.
u 19:26

"Točno je i mjesec dana od imenovanja Vlade Federacije. Vjerujem kako jednu vrstu političkog zaokreta već osjetite i da će se stvari početi mijenjati nabolje", poručila je Bradara.

Predsjednica Federacije BiH Lidija Bradara danas je u sklopu posjete Orašju održala sastanak s rukovodstvom Županije posavske (ŽP), predsjednikom Vlade Đurom Topićem i predsjednikom Skupštine Blažom Župarićem.

Sastanku su nazočili i predstavnici ŽP u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti na višim razinama, izaslanici u Domu naroda Parlamenta Federacije Svetlana Kamenjaš i Ilija Ilić, zastupnici u Zastupnickom domu Ivo Vincetić i Mijo Matanović kao i ministar u Vladi FBiH Željko Nedić, priopćeno je iz Ureda predsjednice FBiH.

Bradara je kazala kako je ovo njena druga službena posjeta Posavini u malo više od dva mjeseca mandata.

"Točno je i mjesec dana od imenovanja Vlade Federacije. Vjerujem kako jednu vrstu političkog zaokreta već osjetite i da će se stvari početi mijenjati nabolje", poručila je Bradara.

Topić je predsjednici Federacije poručio kako se može osloniti na kadrove ove županije u vidu svakog oblika suradnje, kao da isto očekuju od viših razina, komunikaciju i koordinaciju prije svega. Kazao je i da Posavina ima puno izazova, ali i velike planove i projekte.

Na sastanku je razgovaramo o problemima poljoprivrednika, vodoprivrednim izazovima, ali i brojnim aktualnim projektima, pogotovo prometnim. Spomenute su i prednosti ovog prostora poput proizvodnje hrane, kao i činjenica da je ova županija trenutno dobro zastupljena na svim razinama vlasti.

Također, Bradara će večeras otvoriti manifestaciju Dani Tolise.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije