Ususret 19. sajmu gospodarstva

Bogata zabava na mostarskom sajmu

sajam
18.03.2016.
u 07:00

Punih 19 godina organizacijski tim Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru trudi se svim izlagačima i posjetiteljima ponuditi pet dana ispunjenih zanimljivostima, zabavom i druženjem, gdje svi mogu pronaći nešto za sebe. Manifestacija je, uz ozbiljnu gospodarsku priču, prepoznatljiva u regiji i kao mjesto dobre zabave.

Nagradna igra

Ove godine sajam nastavlja s pozitivnom energijom i još bogatijim sadržajima. O nagradnoj igri “Make over” sve informacije mogu se dobiti na Facebook stranici Mostarskog sajma. Nagradna igra traje do 29. ožujka, a imena dobitnica bit će poznata i objavljena već 30. ožujka. Njihov finalni izgled bit će predstavljen na glavnoj pozornici sajma, u petak, 15. travnja, za kada je najavljen “Modni dan”. Tijekom Modnog dana na sajmu će svoje nove kolekcije prezentirati i dizajnerica Andrea Zvono iz Dubrovnika, a unikatni nakit s potpisom Tine Ključe-Mihaljević nosit će manekenke. Publici će se predstaviti i dugogodišnji prijatelji sajma: Stanka Zovko, Nives Ćorić i Maja Mišić. Osim modnih revija, na sajamskoj pozornici nastupit će DJ-ica Marina Mimosa, a svoje nove pjesme predstavit će i ovogodišnji sudionici Melodija Mostara. Svojom glazbom goste će počastiti i mješovita klapa Laetitia pod voditeljskom palicom Monije Jarak.

Plesne revije

Ovogodišnje voditeljice na mostarskom sajmu bit će Julija Gubeljić i Helena Čolić. Tu su i plesne revije za male i velike gdje će glavnom pozornicom prodefilirati plesači PS MoStars, Mostarske mažoretkinje, PS Flash, ŠPK Zrinjski, Čapljinske mažoretkinje, Tomislavgradske mažoretkinje, Mažoretkinje Prozor-Rame, PS Pro Dance, PS B-Dance, PS Erigo-D, Mažoretkinje Širokog Brijega, Baletna škola iz Mostara, HPK Široki, HPK Grude, HPK Posušje i Mažoretkinje Uskoplje.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije