Čapljina

Blagdanski program i veselje za štićenike Doma ‘Betanija’ i članove radionice ‘Betlehem’

Čapljina
14.04.2017.
u 09:00

Unatoč dubokoj starosti i svim prebrođenim životnim iskušenjima, za korisnike Caritasova Doma za stare i iznemogle osobe s hospicijem “Betanija” u Čapljini ovih dana ipak ima razloga za mir i zadovoljstvo. Učenici Osnove škole “Lipanjske zore” Višići, predvođeni svojom nastavnicom Marijanom Miličević, učiteljicom Marom Dadić, knjižničarom Igorom Benom i ravnateljem Đurom Ragužem, izveli su prigodan i bogat blagdanski program. Tako se u Domu “Betanija” osjećao pravi ugođaj Uskrsa kao najvećeg katoličkog blagdana. Naravno, nisu izostala ni sjećanja, ali ni koja prolivena suza.

Uz štićenike Doma za stare i iznemogle osobe, program je upriličen i za članove radionice za osobe s posebnim potrebama “Betlehem” Čapljina. Posebno je bilo lijepo vidjeti mlade HKUD-a “Višići” dok su starijim i iznemoglim izvodili recitacije ili svirali na gitari. “Sretni smo i zadovoljni nastavkom ove naše višegodišnje suradnje Doma i škole, a nema te riječi kojom bi se moglo opisati zadovoljstvo naših štićenika koji su se još jednom uvjerili kako nisu sami i zaboravljeni”, istaknuo je za Večernji list BiH Ante Bender, ravnatelj Doma za starije i iznemogle osobe “Betanija” Čapljina, te dodao kako su se učenici zanimali za njihov rad.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije