odlaze

Bivša najplaćenija manekenka na svijetu otkrila što će joj najviše nedostajti

PA/DPA/PIXSELL
19.03.2020.
u 10:45

Nakon Bradyjevih emotivnih poruka, javila se i njegova supruga Gisele Bündchen s kojom je u braku 11 godina

Jedan od najboljih igrača američkog nogometa Tom Brady nedavno je objavio da napušta New England Patriotse.

Nakon 20 godina vrlo uspješne karijere u domoljubima, s kojima je uz trenera hrvatskih korijena osvojio šest Super Bowl naslova, odlučio je otići iz kluba.

Nakon Bradyjevih emotivnih poruka, javila se i njegova supruga Gisele Bündchen s kojom je u braku 11 godina. Brazilska manekenka se putem Instagrama zahvalila svima u gradu u kojem je osnovala obitelj.

'Kakvo je sjajno iskustvo bilo ovo posljednje desetljeće. Boston je bio fenomenalan prema nama i zauvijek će ostati u našim srcima. Iz njega nosimo divna sjećanja, tamo su rođena naša djeca. Stekli smo mnogo prijatelja i to će trajati cijeli živoz', napisala je Gisele Bündchen.

Lijepa Gisele je uz svoju objavu ostavila i nekoliko fotografija, kako njihov sin Benjamin ljubi trudnički trbuh dok je nosila kći Vivian Lake koju je rodila 2012..

Na fotografijama je i Tomijev sin John iz veze s glumicom Bridget Moynahan. Na nekim fotografijama brazilska manekenka zajedno s djecom prate i navijaju za Patriotse.

'Nedostajat će nam prijatelji, lijepa promjena godišnjih doba i vožnje do stadiona. Nedostajat će nam navijanje za Toma i Petse. Hvala na podrškama, nedostajat ćete nam', zaključila je Gisele Bündchen

. Anđelica 'Victoria Secreta' i Tom Brady počeli su se viđati u prosincu 2006. godine kada ih je upoznao zajednički prijatelj, bio je to spoj na slijepo.

Godinu dana ranije Gisele je prekinula dugogodišnju vezu s glumcem Leonardom DiCaprijem. Gisele i Tom u braku su 11 godina i ima dvoje djece kći Vivian Lake i sina Benjamina.

Gisele Bündchen je do prije nekoliko godina bila najplaćenija manekenka na svijetu.

A Tom Brady bi uskoro trebao potpisati za Tampa Bay uz ugovor od 30 milijuna dolara.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije