Sportsko-rehabilitacijski centar Korak

Bilić: Kroz “naše ruke” je u dvije godine prošlo dvije do tri tisuće ljudi

19.05.2016.
u 09:00

Sportsko-rehabilitacijski centar Korak u Mostaru s radom je krenuo točno prije dvije godine. Centar vode diplomirani fizioterapeut Darko Bilić i kineziolog mr. Boris Kajan, a nudi kompletne usluge fizioterapije i kineziterapije, skupno vježbanje, individualno vježbanje, psihološko savjetovanje, slanu sobu, ortopedske usluge, i to za klijente svih dobnih skupina, što ga čini jedinstvenim ne samo u Mostaru, nego i regiji.

- Kineziologija se prvenstveno bavi sportom i tjelovježbom, ali jednim dijelom i sportskom medicinom i kineziterapijom, tako da ovdje radimo vježbe za kralješnicu, liječenje skolioze, sve što se može vlastitim pokretom korigirati, izmjestiti, napraviti i izliječiti. Kod nas dolazi dosta sportaša na kondicijske pripreme i mogu kazati da smo prvi u gradu krenuli s takvim programom, kazao je u razgovoru za Večernji list list mr. Kajan. 

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije