Milorad Dodik

BiH nije želja Srba već njihovo dugogodišnje moranje

Milorad Dodik
17.10.2016.
u 20:30

Dodik je ocijenio da BiH do sada nije pokazala sposobnost da živi i da je u njoj snažan međunarodni intervencionizam, odnosno izravno uplitanje stranaca u sva unutarnja pitanja zemlje

- Bosna i Hercegovina nije svjestan izbor i želja Srba već njihovo dugogodišnje moranje, izjavio je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik. On je ocijenio da BiH do sada nije pokazala sposobnost da živi i da je u njoj snažan međunarodni intervencionizam, odnosno izravno uplitanje stranaca u sva unutarnja pitanja zemlje, javlja RTRS. 

Komentirajući objavljene rezultate izbora u Srebrenici Dodik je rekao da je to završena priča i da je pobjednik Mladen Grujičić čija će se politika zasnivati na politici uvažavanja realnosti u toj sredini. 

- To što za Bakira Izetbegovića i sarajevsku politiku nije prihvatljivo da načelnik Srebrenice bude Srbin spada u nekorektne politike, rekao je Dodik.  

- To su sve spekulacije, kad su muslimani vidjeli da gube izbore onda su naprasno nakon izbora iscenirali da pošalju poštom glasove i naravno to SIP nije mogao priznati jer nisu bili inkorporirani u popise ništa su nedostaje, sve je jasno, postoji povjerenstvo koje nije iz Republike Srpske, već BiH koja proglašava izbore i ona je rekla da su izbori u Srebrenici fer i pošteni", istaknuo je predsjednik Srpske.

Ključne riječi

Komentara 1

TE
Ters
23:30 17.10.2016.

Ja bi malo "nadopunio" Dodika :) U pravu je kada kaže da BiH nije želja Srba samo je još trebao reći da BiH nije želja ni Hrvata. Samo postoji jedna veoma bitna stvar. U svakoj državi postoje narodi kojima taa država i nije baš po želji. Zar je Hrvatima u Srbiji Srbija po želji ? Bošnjacima u Sandžaku, Albancima u Makedoniji, Srbima u Hrvatskoj itd. Na svu sreću, svi ti narodi imaju mogućnost iseljena iz država koje su im po želji i volji. Izvolite gospodo, jal preko Drine jal preko Une.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije