sportski program

BHRT zabilježio rekordnu gledanost tijekom SP-a, utakmicu Argentine i Hrvatske gledalo više od milijun gledatelja

16.12.2022.
u 17:35

Prijenos utakmice između Argentine i Hrvatske je dostigao novi rekord. Prema izvješću o mjerenju gledanosti, sukupnim šerom većim od 55%, utakmicu je gledalo više od milijun gledatelja širom Bosne i Hercegovine i na online sadržajima 350.000 gledatelja

Nakon spektakularnog otvaranja Svjetskog prvenstva u nogometu, koje ste uživo mogli pratiti u programu BHT1 20. studenoga, BHRT, kao vlasnik TV prava za Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru, za svoje gledatelje osigurao je bogat sportski program.

Od početka Svjetskog prvenstva u Kataru do danas bilježe rekordnu gledanost programa, a sadržaji sa FIFA Svjetskog prvenstva Qatar 2022. bili su u Top 20 emisija u prošlom mjesecu.

Prijenos utakmice između Argentine i Hrvatske je dostigao novi rekord. Prema izvješću o mjerenju gledanosti, sukupnim šerom većim od 55%, utakmicu je gledalo više od milijun gledatelja širom Bosne i Hercegovine i na online sadržajima 350.000 gledatelja, javlja BHRT.

S obzirom na to da se SP Qatar 2022 približava kraju, najavljuju da će utakmice za treće mjesto kao i finale SP Qatar 2022 BHRT direktno prenositi. Uzimajući u obzir popularnost nogometa u našoj zemlji, tradiciju prijenosa svih utakmica s prethodnih Mundijala, ali i obvezujuće sadržaje i termine koje nalaže FIFA, tijekom Svjetskog prvenstva BHRT/BHT1 uložio je sve napore i kapacitete da građanima BiH osigura gledanje Svjetskog prvenstva u nogometu.

U okviru realizacije Mundijala, Sportski program BHT1 je svim raspoloživim kapacitetima i maksimalnim angažmanom, pored direktnih prijenosa i snimaka, realizirao i posebne emisije koje sadržavaju obvezne highlights odigranih utakmica, a uz voditelja uživo susrete analiziraju i stručni konzultanti i gosti.

Novitet u svim emisijama koje produciraju, a koju su svesrdno i pohvalili mnogobrojni građani u svojim javljanjima, jeste i nova 3D tehnologija (Stype Kit System) koja je u studiju BHT1 omogućila 3D prikaze izabranih igrača sa statističkim parametrima, te virtualnim formacijama prije početka utakmice, što je praćenje studijskih sadržaja gledateljima približilo na drugačiji i zanimljiviji način.

Za one koji nisu u svojim domovima ili uz male ekrane, utakmice i sve vezano za Svjetsko prvenstvo u Kataru, BHRT je omogućio da sadržaje SP Qatar 2022. prate putem portala bhrt.ba, na dva dostupna streama - BHT1 i BHT HD, kao i na streamu BHR1.

Portal BHRT-a, za vrijeme trajanja Svjetskog prvenstava u nogometu, također bilježi rekorde i to pet milijuna pregleda.

Uživo u programu BHT1 ne propustite završnicu Svjetskog prvenstva u nogometu u Kataru.

BHRT se zahvalio vjernim pretplatnicima Televizije Bosne i Hercegovine, onima koji redovito plaćaju RTV taksu, čime su omogućili svima u Bosni i Hercegovini gledanje i praćenje utakmica SP Qatar 2022 na BHRT-u.

Ključne riječi

Komentara 1

AL
Alle
18:48 17.12.2022.

Niste vi kao takvi imali najveću gledanost, nego ste se služili smicalicama i zabranili svima drugima da prenose u Bih da nije toga ne bi imali ni pola gledanosti :(

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?