ne trebaju vam nikakvi rekviziti

Bez odlaska u teretanu: Vježba na leđima za donji dio trbuha koja topi kalorije kao od šale

Nova Studio / Pavao Bobinac
17.03.2023.
u 18:56

Donosimo idealnu vježbu za čvrste trbušne mišiće uz koje će nam crop top biti glavni modni dodatak za tople ljetne dane koji se približavaju

Ovo je vježba za sve one koji u nekoliko jednostavnih pokreta žele učvrstiti trbušne mišiće i učiniti trup utegnutim. Vježba topi kalorije kao od šale pa ćete uz malo upornosti dovesti svoje tijelo u top-formu.

Za ovu vježbu ne trebaju vam nikakvi rekviziti osim prostirke i dobre volje, pa je pokrenuti se lakše nego ikad.

Pravilnu izvedbu vježbi za Zadovoljna.hr pokazuje trenerica Nina.

Donosimo idealnu vježbu za čvrste trbušne mišiće uz koje će nam crop top biti glavni modni dodatak za tople ljetne dane koji se približavaju. Ljeto je odmah iza ugla i zato počnites vježbama kako biste se ove sezone osjećali i izgledali sjajno.

VJEŽBA – RAMPA TRBUŠNJACI

 

Vježba Rampa trbušnjaciFoto: Nova Studio / Pavao Bobinac

Za početak lezite na leđa, odručite obje ruke u visini ramena i položite ih na prostirku kako bi vam bile oslonac za ravnotežu dok izvodite vježbu. Nakon toga ispružite noge u zrak te ih spojenih stopala i što sporije uzdahom spuštajte, a izdahom vraćajte u početnu poziciju. Neka vam leđa cijelo vrijeme budu ravna i uz prostirku. Vježbu izvodite 45 sekundi uz naizmjenično mijenjanje strana.

 

 

Vježba Rampa trbušnjaciFoto: Nova Studio / Pavao Bobinac

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije